Γιωργος Παπαντωνιου

Αγαπητέ/ή αρμόδιε/α στ@ Δήμος Αθηναίων,

Θα ήθελα να μάθω αν επιτρέπεται το παρκάρισμα επί της οδού Ακαδημίας, και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα της ανάμεσα στην οδό Σίνα και Ομήρου (Ακαδημίας 39-47), στη δεξιά πλευρά της (καθώς ανεβαίνει), στην οποία φαίνεται και μια αχνή διαγράμμιση λεωφορειολωρίδας.

Ο λόγος για τον οποίο κάνω τη συγκεκριμένη ερώτηση, είναι γιατι κάθε μέρα βρίσκονται εκεί παρκαρισμένα πολλά οχήματα, και πιο συγκεκριμένα μαύρες λιμουζίνες, πολυτελή τζιπ και τουριστικά λεωφορεία. Ποτέ όμως δεν έχω διακρίνει την παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας, που θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί για να πάρει τις πινακίδες των οχημάτων αυτών, όπως κάνει σε πολλές άλλες περιπτώσεις παράνομα παρκαρισμένων οχημάτων (πολύ καλώς). Άρα, η μόνη λογική εξήγηση θα είναι ότι, ενώ σε όλες τις άλλες κεντρικές αρτηρίες της πόλης και ειδικά στις λεωφορειολωρίδες η στάση και στάθμευση απαγορεύτεται αυστηρά, εκεί μάλλον θα επιτρέπεται.
Θα ήθελα λοιπόν να μου το διευκρινίσετε, για να το γνωρίζω και αν είναι, να παρκάρω και εγώ το αυτοκίνητό μου εκεί. Σε διαφορετική περίπτωση, θα ήθελα να μου πείτε γιατί η Δημοτική Αστυνομία δεν ασχολείται με το παρκάρισμα στο συγκεκριμένο σημείο.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Παπαντωνίου

Γιωργος Παπαντωνιου

Αγαπητέ/ή αρμόδιε/α στ@ Δήμος Αθηναίων,

Σας εχω καταθεσει εγγραφο στο οποιο σας ζηταω να με ενημερωσετε σχετικα με παρανομο παρκαρισμα στην οδό Ακαδημίας και δε μου εχετε ακομη απαντησει. Σας παρακαλω να μου απαντησετε το συντομοτερο.

Με εκτίμηση,

Γιωργος Παπαντωνιου

Δήμος Αθηναίων

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Ο λογαριασμός [Δήμος Αθηναίων αίτημα email] δεν ισχύει πλέον.
Παρακαλούμε όπως στέλνετε στο [διεύθυνση email] από εδώ και στο εξής.

Δήμος Αθηναίων

1 Επισύναψη

Επισυνάπτεται το έγγραφο με Αριθμό Πρωτοκόλλου 112845 / 26-04-2024
Θέμα: 2050 ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

Αυτοματοποιημένο μήνυμα από Σύστημα Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων του
Δήμου Αθηναίων.
Το παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα έχει αποσταλεί από λογαριασμό που δεν δέχεται
απαντήσεις.