Με ποιο τρόπο ενημερώνεται η υπηρεσία σας ,Αν ο εργοδότης τηρεί την νομοθεσία για τις εργασιακές σχέσεις.

Περιμένετε για εσωτερική αναθεώρηση από Οργανισμός Μεσολάβησης και Διαιτησίας για την διαχείριση αυτού του αιτήματος

Χρυσοβαλαντης

Αγαπητέ/ή αρμόδιε/α στ@ Οργανισμός Μεσολάβησης και Διαιτησίας,
Με ποιο τρόπο η υπηρεσία σας ,που υπάγεται στο υπουργείο Εργασίας μπορεί να ελέγξει αν ο Εργοδότης είναι συνεπής απέναντι στην υποχρεωτική νομοθεσία καταβολής των δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και επιδόματα αδείας ,αν καταβάλλονται στους εργαζόμενους ;; Με ποιο τρόπο επιβλέπει αν τηρείται η αύξηση του βασικού μισθού του κατώτατου στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα; Γνωρίζοντας για την καταβολή της μισθοδοσίας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Με ποιο τρόπο το υπουργείο και η υπηρεσία σας μπορεί να ελέγξει αν καταβάλλονται οι μισθοί στους εργαζόμενους ,χωρίς καθυστερήσεις των δυο και τρειων μήνων από τον εργοδότη τους; Εκτός από την καταγγελία που μπορεί να κάνει ο εργαζόμενος στο σώμα επιθεώρησης εργασίας, με όλες τις συνέπειες που μπορεί να υποστεί, μέχρι και την απόλυσή του. Παρακαλώ να μου απαντήσετε με ποιο τρόπο τηρούνται τα νόμιμα ,οι νόμοι του κράτους ,υπερασπίζοντας τα δικαιώματα του εργαζόμενου όπου είναι υποχρεωμένος ο εργοδότης να τα καταβάλει στο ακέραιο και στην ώρα τους.

Με εκτίμηση,

Χρυσοβαλαντης

Αγαπητέ/ή αρμόδιε/α στ@ Οργανισμός Μεσολάβησης και Διαιτησίας,
Με ποιο τρόπο η υπηρεσία σας ελέγχει ότι ο εργοδότης έχει καταβάλει την νέα αύξηση των μισθωτών;
Με ποιο τρόπο και ποια εργαλεία χρησιμοποιεί η υπηρεσία σας αν ο εργοδότης είναι συνεπής στις καταβολές των δώρων Χριστουγέννων Πάσχα και αδείας για τους εργαζόμενους;
Μη μου απαντήσετε εγώ να καταγγείλω τον εργοδότη μου ή το σωματείο που μας εκπροσωπεί.
Θέλω μία τεκμηριωμένη απάντηση σαν Πολιτεία κράτος υπουργείο εργασίας πως ελέγχει τους εργοδότες αν είναι συνεπείς απέναντι στους εργαζόμενους.
Προτείνω ο εργοδότης να προσκομίζει στο σύστημα του εργάνη το αποδεικτικό πληρωμής όπου γίνεται μέσω τραπέζης .είτε είναι η μισθοδοσία ή είτε τα δώρα.
Χωρίς να μπαίνει στη διαδικασία ο εργαζόμενος να εναντιώνεται με τον εργοδότη του ,σε καταγγελίες στο σώμα επιθεώρησης εργασίας.

Με εκτίμηση,

Χρυσοβαλαντης