Campaigners

Είστε πολύ απασχολημένοι με τη σωτηρία του κόσμου. Αφήστε εμάς να φροντίσουμε τα αιτήματά σας κατάθεσης εγγράφων και πρόσβασης στη δημόσια πληροφορία.

Το Arthro5a Professional κάνει όλη τη σκληρή δουλειά για εσάς

Ένα ισχυρό, πλήρως εξοπλισμένο σύνολο εργαλείων που λύνει τα προβλήματα των ακτιβιστών που διαχειρίζονται πολλαπλά αιτήματα ή κάνουν έρευνες FOI σε βάθος

Γέμισαν τα εισερχόμενα;

Γέμισαν τα εισερχόμενα;

Arthro5a Professional moves request handling out of your email and onto a dedicated dashboard, keeping everything organised.

Κατάλογος διευθύνσεων για ΑΚΕ και πρόσβαση στη ΔΠ

Αναζητάτε τη σωστή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κάθε επαφή για ΑΚΕ και πρόσβαση στη ΔΠ;

Θα έχετε πρόσβαση στην ατζέντα διευθύνσεών μας για τις 1402 αρχές που υπόκεινται στα αιτήματα κατάθεσης εγγράφων και πρόσβασης στη δημόσια πληροφορία.

Αυτοματοποιημένη διαχείριση αιτημάτων κατάθεσης εγγράφων και πρόσβασης στη δημόσια πληροφορία

Έχετε κουραστεί από τις λεπτομέρειες που κάνουν χρονοβόρα την έρευνά σας;

Αν το αίτημά σας επιστρέφει, θα σας παρέχουμε τη νέα διεύθυνση για την εν λόγω αρχή.

Μείνετε ενήμεροι για τα αιτήματα κατάθεσης εγγράφων και πρόσβασης στη δημόσια πληροφορία

Δυσκολεύεστε να παρακολουθήσετε τα πολλά αιτήματά σας;

Δεν χρειάζεται να ελέγξετε: θα στείλουμε μια ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας ενημερώνει πότε πρέπει να αναλάβετε δράση.

Ιδιωτικά αιτήματα κατάθεσης εγγράφων και πρόσβασης στη δημόσια πληροφορία

Θέλετε να κρατήσετε τα θέματα ασφαλή;

Requests can stay completely private until you’re ready to go public.

Κάντε μια δεσμίδα με όλα τα αιτήματα κατάθεσης εγγράφων και πρόσβασης στη δημόσια πληροφορία

Αποστολή σε πολλαπλές αρχές ταυτόχρονα;

Όχι άλλη αντιγραφή και επικόλληση email: το εργαλείο μας για αίτημα δεσμίδας σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα αίτημα και να το στείλετε σε πολλές αρχές ταυτόχρονα.

Προσθέστε αξιοπιστία

Θέλετε να προσθέσετε βαρύτητα στην καμπάνια σας;

Μόλις είστε έτοιμοι, η δημοσίευση των δεδομένων πίσω από την έρευνά σας προσδίδει επιπλέον αξιοπιστία.

Εξοικονόμησε χρόνο στη διαχείριση των αιτημάτων κατάθεσης εγγράφων και πρόσβασης στη δημόσια πληροφορία

Δεν υπάρχουν αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα;

Το Arthro5a Professional κάνει όλη τη σκληρή δουλειά, αφήνοντάς σας περισσότερο χρόνο για να εστιάσετε στην εκστρατεία σας.

Loving the new @WhatDoTheyKnow Pro account. Super slick. Charlie Mole – 3 Ιουλίου 2017

I just sent an FOIA request with @mySociety's @WhatDoTheyKnow and I'm amazed at how painless it was.
No doubt this will remain an item in my journalistic utility belt going forward.
Matthew Hughes – 29 Απριλίου 2019

Απλή, προσιτή τιμολόγηση

  • Εύκολα Μια χρέωση καλύπτει όλα χαρακτηριστικά του Pro, χωρίς πολύπλοκα επίπεδα ή επιλογές που θα σας έκαναν να ανησυχείτε.
  • Εύλογα Γνωρίζουμε ότι οι ακτιβιστές είναι πιθανό να έχουν περιορισμένο προϋπολογισμό, οπότε διατηρήσαμε τη συνδρομή προσιτή.
  • ΕυελιξίαΜπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες και χωρίς να απαιτείται προειδοποίηση.

Πως λειτουργεί

Υποβάλλετε αίτημα

Επειδή έχουμε βελτιώσει τη διαδικασία αίτησης, το Pro σας εξοικονομεί πολλά μπρός-πίσω. Αναζητήστε τη βάση δεδομένων των αρχών, επιλέξτε μια — ή περισσότερες — με τις οποίες θέλετε να επικοινωνήσετε και συνθέστε το αίτημά σας εκεί.

Πίνακας εργαλείων

Ο χρόνος είναι πολύτιμος, οπότε ο πίνακας ελέγχου σας παρουσιάζει μόνο τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε: ποιες αιτήσεις έχουν λάβει απαντήσεις, ποιες δεν έχουν και χρειάζονται κυνήγι και που απαιτούνται δικές σας προσθήκες. Αναζήτηση, Φιλτράρισμα ή Ταξινόμηση με βάση την κατάσταση για να βρείτε γρήγορα το αίτημα που ψάχνετε.

Batch requests

Το αίτημα κατάθεσης εγγράφων και πρόσβασης στη δημόσια πληροφορία είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο στις καμπάνιες, καθώς σας βοηθάει να συλλέξετε πληροφορίες που δεν ήταν στο παρελθόν διαθέσιμες ως ενιαίο σύνολο δεδομένων, έτσι ώστε εσείς και οι υποστηρικτές σας να κατανοήσετε τη μεγάλη εικόνα. Το Pro επιταχύνει την αποστολή πολλαπλών αιτημάτων κάνοντάς τα μια δεσμίδα: επιλέξτε εύκολα τις αρχές που σας ενδιαφέρουν και, στη συνέχεια, στείλτε ένα αίτημα σε όλους μαζί.

Υπενθυμίσεις

Έχετε πολλά άλλα πράγματα να σκεφτείτε, οπότε δεν θέλετε να ελέγχετε κάθε ένα από τα αιτήματά σας ξεχωριστά, για να δείτε αν χρειάζεται φροντίδα. Αντ ' αυτού, το Pro επιβλέπει για λογαριασμό σας, στέλνοντας σας ένα καθημερινό συνολικό μήνυμα.

Ιδιωτικά Αιτήματα

Το Pro σας δίνει όλη την άνεση του arthro5A.gr, χωρίς να ανησυχείτε για την δημοσιοποίηση όλων των εργασιών σας προτού να είστε έτοιμοι να τις δει ο υπόλοιπος κόσμος.

Μπορείτε να επιλέξετε να διατηρήσετε τα αιτήματά σας ιδιωτικά στον ιστότοπο για διάστημα ενός έτους, τα οποία δεν θα είναι ορατά σε κανέναν εκτός από εσάς. Θα σιγουρευτούμε ότι γνωρίζετε πότε θα λήξει το χρονικό διάστημα και θα μπορείτε πάντα να το επεκτείνετε περαιτέρω εάν η καμπάνια σας δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη.

Έτοιμοι για δημοσίευση;

Μόλις λανσάρετε την καμπάνια σας, θα έχετε κάθε λόγο να θέσετε τα αιτήματα και τις απαντήσεις σας σε δημόσια θέα. Θα δώσουν αξιοποιστία στην καμπάνια σας και θα κάνουν τα δεδομένα διαθέσιμα για άλλους που μπορεί να θέλουν να ερευνήσουν μια διαφορετική οπτική γωνία.

Πως οι ακτιβιστές χρησιμοποιούν του Pro

Εκστρατεία για καλύτερη προσβασιμότητα αναπηρικών αμαξιδίων

Ο ακτιβιστής Doug Paulley ξεσκέπασε συμβούλια σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο τα οποία, τα οποία μέσω της αδράνειας, επέτρεπαν νομικές διακρίσεις κατά των χρηστών αναπηρικών αμαξιδίων. Δείτε όλη την ιστορία

Διερεύνηση για τη χρήση αμιάντου σε σχολεία

Lucie Stephens, prompted by the death of someone she cared about, requested information about asbestos in schools from more than 200 LEAs. Read about her campaign

Αποκαλύπτοντας ποια συμβούλια του Ηνωμένου Βασιλείου πληρώνουν υπέρογκα δάνεια LOBO

Αντίσταση χρέους Το Ηνωμένο Βασίλειο αποκάλυψε ποια συμβούλια πληρώνουν υπέρογκα δάνεια LOBO, σε ορισμένες περιπτώσεις, πράγμα που σημαίνει ότι ένα μεγάλο μέρος των φορολογικών εσόδων του Συμβουλίου διοχετεύεται απευθείας σε πληρωμές τόκων.

Βοηθήστε τις startups να βρουν το καλύτερο μέρος για τις δουλειές τους.

Ο Gavin Chait ερεύνησε 350 τοπικές αρχές για να ανακαλύψει ποιες εμπορικές εγκαταστάσεις ήταν άδειες, προκειμένου να δώσει ένα χέρι βοήθειας στις νεοσύστατες επιχειρήσεις.

Δικαιώματα φωτογραφίας: Raw Pixel, Derek Mindler (CC by/2.0), Webercw (CC by-nc/2.0), Dan Thompson (CC)