Χρήσιμες Πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν η ερώτησή σας δεν απαντηθεί εδώ ή απλώς θέλετε να μας ενημερώσετε σχετικά με τον ιστότοπο, επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχετικά με το πλαίσιο Alaveteli.

Αυτή η πλατφόρμα τροφοδοτείται από το Alaveteli. Το Alaveteli είναι ελεύθερο λογισμικό για την υποβολή αιτημάτων πρόσβασης στη δημόσια πληροφορία. Μπορεί εύκολα να μεταφραστεί σε οποιαδήποτε γλώσσα και να παραμετροποιηθεί για τις διάφορες εθνικές εκδοχές της νομοθεσίας για το δικαίωμα στην πληροφόρηση. Η ανάπτυξη του Alaveteli υποστηρίζεται και υποστηρίζεται από έναν σημαντικό αριθμό ιδρυμάτων και φιλανθρωπικών οργανώσεων που ενδιαφέρονται για τη διαφάνεια και την προώθησή της σε ολόκληρο τον κόσμο.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια δική σας ιστοσελίδα Alaveteli στη χώρα σας, μπορούμε να βοηθήσουμε. Θα χρειαστείτε λίγες μέρες για να αποκτήσετε την πλατφόρμα προσαρμοσμένη και έτοιμη προς χρήση, και στη συνέχεια θα πρέπει να αφιερώνετε τουλάχιστον μία ώρα την εβδομάδα για την εποπτεία και διαχείριση του ιστότοπου (αναλόγως και την επισκεψιμότητα και τον αριθμό των αιτημάτων).

Διαβάστε περισσότερα στο http://alaveteli.org ή στείλτε μας e-mail.

Αλλαγές #

Διατηρούμε αυτές τις σελίδες υπό έλεγχο και ενδέχεται να κάνουμε αλλαγές κατά καιρούς για να διασφαλίσουμε ότι παραμένουν ενημερωμένες και ακριβείς. Μπορείτε να βρείτε μια σύνοψη των αλλαγών που κάναμε στο αποθετήριο GitHub αλλά αν έχετε απορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.