Σκουπίδια στο Γυμνάσιο Δημητσάνας

Thanasis Jannis made this Freedom of Information request to District of Arcadia

This request has been closed to new correspondence. Contact us if you think it should be reopened.

The request was successful.

Αγαπητέ/ή αρμόδιε/α στ@ Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, όπως γνωρίζετε τα τελευταία χρόνια το ιστορικό Γυμνάσιο Δημητσάνας χρησιμοποιείται από τον Δήμο Γορτυνίας ως σημείο εναπόθεσης απορριμάτων. Καθώς η απόθεση και σώρευση των απορριμμάτων στο χώρο του ιστορικού Γυμνασίου της Δημητσάνας είναι παράνομη, αφού βρίσκεται εντός των ορίων του οικισμού, με συνέπεια να τίθεται σε κίνδυνο η υγεία των κατοίκων και να προσβάλλεται το περιβάλλον, παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε για:

● εάν η υπηρεσία σας έχει διαπιστώσει περιβαλλοντική παράβαση και εάν ναι να μας κοινοποιήσετε την απόφαση επιβολής προστίμου.

● εάν έχει βρεθεί κατάλληλος χώρος μεταφοράς των απορριμάτων

● το ενδεχόμενο ανάπλασης και ανάδειξης του κτηρίου του Γυμνασίου Δημητσάνας.

Με εκτίμηση,
Θανάσης Τζαννής

George Arctouros left an annotation ()

Θανάση, επικοινώνησε αν θέλεις και με τον Παναγιώτη Φάκλαρη, ακαδημαϊκό, καταγόμενο από την Αρκαδία. Αν θέλεις, μπορώ να σου δώσω την ηλεκτρονική του διεύθυνση, σε περίπτωση που δεν μπορέσεις να την βρεις στο διαδίκτυο. Ο λόγος του στις κινήσεις σας πιστεύω ότι θα προσδώσει επιπλέον βαρύτητα, αν κι εφόσον δεν έχει ήδη ενεργοποιηθεί με δική του ή/και με πρωτοβουλία άλλων ανθρώπων της περιοχής.

Αγαπητέ/ή αρμόδιε/α στ@ Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, σας υπενθυμίζω πως δεν έχετε απαντήσει στο αίτημα με θεμα: "Σκουπίδια στο Γυμνάσιο Δημητσάνας" και αιτούμαι την εσωτερική διερεύνηση για την καθυστέρηση της απάντησης.
Περισσότερες πληροφορίες καθώς και το αρχικό αίτημα μπορείτε να το βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.arthro5a.gr/request/skoupidi... .

Με εκτίμηση,

Θανάσης Τζαννής

Εμμανουήλ Σκαντζός, District of Arcadia

4 Attachments

--
Με εκτίμηση,

Σκαντζός Εμμανουήλ
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας
Ναυπλίου 57, Τρίπολη - Τ.Κ. 22132
τηλ.: 2713 611616 - 617
email: [διεύθυνση email]